Επτά σημάδια που φανερώνουν ότι έρχεται μια μεγάλη κρίση

Ο μέσος άνθρωπος δέχεται καθημερινά από τα μέσα ενημέρωσης έναν βομβαρδισμό από αρνητικές είδηση που πολλές φορές κινούνται στα όρια της υπερβολής και της κινδυνολογίας. Όμως, πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι κάτι πραγματικά μεγάλο πρόκειται να συμβεί ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το καλό το δικό μας αλλά και της οικογένειας μας;

1. Όταν θα δούμε κανονικούς ανθρώπους να καταφεύγουν μαζικά σε ακραίες πράξη βίας (μάχες, λεηλασίες, αναταραχές).

2. Όταν το δίκτυο παροχής της ηλεκτρικής ενέργειας έχει καταρρεύσει σε μεγάλη κλίμακα για περισσότερο από μια εβδομάδα.

3. Όταν κλείσουν οι τράπεζες και τα ATM έχουν πάψει να λειτουργούν.

4. Όταν τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεις παύουν πλέον να αναφέρονται σε αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους είτε γιατί αυτολογοκρίνονται είτε κατόπιν κυβερνητικής εντολής.

5. Όταν το χρηματιστήριο σταματήσει να συνεδριάζει επ’ αόριστον. Η χρηματιστηριακή αγορά μιας χώρας αποτελεί την βιτρίνα της οικονομίας της, όταν αυτή πάψει να λειτουργεί σημαίνει ότι η κατάσταση είναι περισσότερο σοβαρή από ότι μπορούμε να φανταστούμε.

6. Όταν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μαζικά δεν εμφανίζονται στην εργασία τους.

7. Όταν κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος. Μια τέτοια πράξη είναι το ύστατο μέτρο της κυβέρνησης που σημαίνει ότι είτε κάτι μεγάλο ήδη έχει ξεκινήσει, είτε αυτό πρόκειται να συμβεί σύντομα.

Αυτά είναι ορισμένα από τα σημάδια που μεμονωμένα ή σε συνδυασμό δείχνουν ότι μια μεγάλη κρίση πρόκειται να εκδηλωθεί σύντομα. Σε μια παρόμοια περίπτωση καλούμαστε να αποφασίσουμε αν ο τόπος που ζούμε μας παρέχει ασφάλεια ή αν θα πρέπει να μετακινηθούμε σε άλλη περιοχή.